Vuoden 2019 toiminta

Keskiviikkona 10.4. Kuusankoskitalon Voikkaasalissa Paula Ritanen-Närhi kertoi ja näytti kuvia persoonallisista puutarhoista. Terasseja, parvekkeita, japanilaisia puutarhoja, huvimajoja, kasvilavoja, yrttejä, kukkia - meillä on paljon kauniita puutarhoja.
Peltosen Puutarhan ihanat pelargonit herättivät jälleen suurta kiinnostusta.
Leppoisaan iltaan osallistui n. 180 viherpeukaloa.

Lämmin kiitos Paulalle, Juhalle ja kaikille mukana olleille sekä kannatuksesta!

Lauantaina 9.2. Puutarhaliitto järjesti Puutarhayhdistysten Kestävä Puutarha -viestintäseminaarin Helsingissä.
Yhdistyksestämme seminaariin osallistuivat Jaana Juutila ja Mervi Suvela. Oli mukavaa kuulla toisten yhdistysten toiminnasta ja saatiinpa joitain vinkkejäkin omamme kehittämiseen. Kattojärjestömme Puutarhaliiton toiminnasta ja tapahtumista voit lukea osoitteessa www.puutarhaliitto.fi

Keskiviikkona 6.3. vietettiin jäsenten kesken taimikasvatusiltaa Kuusankosken Viherpistellä pj. Arjan johdolla. Nopsaan kului parituntinen mukavassa seurassa uutta oppien ja kokemuksia vaihdellen.