Vuoden 2019 toiminta

Lauantaina 8.6. retkeilimme Lappeenrantaan ja Imatralle.
Vierailimme Kotkaniemessä (P.E. Svinhufvudin kotimuseo Luumäellä), jossa opastetun kierroksen lisäksi nautimme kahvit.
Seuraavaksi tutustuimme Ellen Helon uskomattomaan pihaan Imatralla.
Ruokailimme Ravintola Nuottassa. Nam!​
Tirilän Puutarhassa käynnin jälkeen viivähdimme vielä Pulsan asemalla.
Kiitos kaikille mukana olleille, emännille ja isännille sekä luottokuskillemme!

Lauantaina 18.5. vietimme Puutarhan teemapäivä  Kettumäen kansanpuistossa. Sää suosi, mutta koska Kouvolassa oli paljon tapahtumia samaan aikaan, osallistujia oli harvakseltaan. Taimet kuitenkin vaihtoivat omistajaa, letut ja kahvi maistuivat sekä kukkapenkit siistiytyivät.
Lämmin kiitos osallistujille!

Keskiviikkona 10.4. Kuusankoskitalon Voikkaasalissa Paula Ritanen-Närhi kertoi ja näytti kuvia persoonallisista puutarhoista. Terasseja, parvekkeita, japanilaisia puutarhoja, huvimajoja, kasvilavoja, yrttejä, kukkia - meillä on paljon kauniita puutarhoja.
Peltosen Puutarhan ihanat pelargonit herättivät jälleen suurta kiinnostusta.
Leppoisaan iltaan osallistui n. 180 viherpeukaloa.

Lämmin kiitos Paulalle, Juhalle ja kaikille mukana olleille sekä kannatuksesta!

Lauantaina 9.2. Puutarhaliitto järjesti Puutarhayhdistysten Kestävä Puutarha -viestintäseminaarin Helsingissä.
Yhdistyksestämme seminaariin osallistuivat Jaana Juutila ja Mervi Suvela. Oli mukavaa kuulla toisten yhdistysten toiminnasta ja saatiinpa joitain vinkkejäkin omamme kehittämiseen. Kattojärjestömme Puutarhaliiton toiminnasta ja tapahtumista voit lukea osoitteessa www.puutarhaliitto.fi

Keskiviikkona 6.3. vietettiin jäsenten kesken taimikasvatusiltaa Kuusankosken Viherpistellä pj. Arjan johdolla. Nopsaan kului parituntinen mukavassa seurassa uutta oppien ja kokemuksia vaihdellen.