Tapahtumakalenteri

Jos koronatilanne sallii, toimimme seuraavanlaisen suunnitelman mukaan:

Lauantaina 15.5. klo 10-14 PIHAPÄIVÄ.
Kettumäen kansanpuistossa (Kotiseututie 10, Kuusankoski) perustetaan kasvimaata. Yhdistyksemme on mukana suunnittelemassa ja kylvämässä Jenni Paavolan opastamana.
Talkoilla kunnostamme perennapenkkejä, jotka istutimme muutama vuosi sitten.
Samassa yhteydessä myös TAIMENVAIHTOA: oiva tilaisuus vaihtaa tai myydä esim. ylimääräisiä perennojen jakotaimia.
Pihapäivässä on kolme omatoimipistettä. Koronarajoitukset huomioon ottaen pisteisiin saa kokoontua korkeintaan kuusi ihmistä kerrallaan. Huolehdithan hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta ja vähintään 2 metrin turvavälistä muihin ihmisiin. Suosi maskin käyttöä.
Tervetuloa!

Osallistumme kaupungin järjestämään jättipalsamintorjuntatalkoisiin. Paikka ja aika ei ole vielä tiedossa, joten kerromme lisää myöhemmin. Kitkentätalkoot siis tiedossa.

Puutarhaliitton Avoimet puutarhat -teemapäivää vietetään sunnuntaina 20.6. Lisätietoja verkkosivuilta avoimetpuutarhat.fi

Olisi niin mukavaa, jos pääsisimme elokuussa retkeilemään Tampereen suuntaan.
Lisätietoja myöhemmin.

Onnitellakseen 100-vuotiasta Kuusankoskea yhdistyksemme lahjoittaa havupuun, joka istutetaan Kuusankoskitalon puistoon luultavasti sunnuntaina 22.8. osana tuolloin järjestettäviä juhlallisuuksia. Lisätietoa myöhemmin.

VOIT ILMOITTAUTUA TAPAHTUMIIN ALLA OLEVALLA LOMAKKEELLA tai katso yhteystiedot

Mahdolliset TAPAHTUMA-MAKSUT KERÄTÄÄN PAIKAN PÄÄLLÄ (esim. linja-autossa) ellei toisin mainita.

Tapahtumiin ilmoittautuminen:

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.