Tapahtumakalenteri

Jos koronatilanne sallii, toimimme seuraavanlaisen suunnitelman mukaan:

Lauantaina 24.4. klo 10 alkaen jatkamme perinnettä
siivoamalla talkoilla vanhaa toria. Omia työvälineita voi ottaa mukaan. Kaupunki järjestää roskalavat yms. ja yhdistys tarjoaa huikopalaa. Kokoontuminen Kuusankosken Viherpisteen edessä (Kauppatori 1, Kuusankoski).

Lauantaina 15.5. klo 10-14 Kettumäen kansanpuistossa (Kotiseututie 10, Kuusankoski) perustetaan kasvimaata. Yhdistyksemme on mukana suunnittelemassa ja kylvämässä. Samassa yhteydessä myös taimenvaihtoa.

Osallistumme kaupungin järjestämään jättipalsamintorjuntatalkoisiin. Paikka ja aika ei ole vielä tiedossa, joten kerromme lisää myöhemmin. Kitkentätalkoot siis tiedossa.

Puutarhaliitton Avoimet puutarhat -teemapäivää vietetään sunnuntaina 20.6. Lisätietoja verkkosivuilta avoimetpuutarhat.fi

Olisi niin mukavaa, jos pääsisimme elokuussa retkeilemään Tampereen suuntaan.
Lisätietoja myöhemmin.

Onnitellakseen 100-vuotiasta Kuusankoskea yhdistyksemme lahjoittaa havupuun, joka istutetaan Kuusankoskitalon puistoon luultavasti sunnuntaina 22.8. osana tuolloin järjestettäviä juhlallisuuksia. Lisätietoa myöhemmin.

VOIT ILMOITTAUTUA TAPAHTUMIIN ALLA OLEVALLA LOMAKKEELLA tai katso yhteystiedot

Mahdolliset TAPAHTUMA-MAKSUT KERÄTÄÄN PAIKAN PÄÄLLÄ (esim. linja-autossa) ellei toisin mainita.

Tapahtumiin ilmoittautuminen:

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.