Tapahtumakalenteri

Kuusankosken puutarhayhdistys täyttää tänä vuonna 100 vuotta!

Melkein pari vuotta on mennyt koronaa väistellessä ja hartaasti toivomme,
että pääsisimme toimimaan täysillä tänä vuonna.

Lauantaina 28.5. klo 11-15 Perinnerakentamispäivä Oravalan kartanossa (Tammipuisto 60, Oravala).

Yhdistys on mukana esittelemässä toimintaansa ja kertomassa perinneperennoista. Myymme perinneperennojen jakotaimia ja arpoja yhdistyksemme toiminnan tukemiseksi.

Juha Peltonen Peltosen Puutarhalta myy pelargonien vanhoja lajikkeita.

Tapahtuman mielenkiintoisesta ohjelmasta voit lukea tarkemmin osoitteista www.oravalankartano.fi ja www.iisakki.org

Pääsymaksu tapahtumaan on 5 €. Yhdistyksemme jäsenille maksuton.

Tervetuloa!

HUOMIO:  PAIKKA  JA  AIKA  MUUTTUNEET!   (siis ei 4.6. Tallin Montussa)

Tiistaina 7.6. klo 16-19.30 TAIMITORI
Kuusankosken vanhalla kauppatorilla

(kirkon vieressä, tehtaalle päin, Kauppatori 1, parkkipaikan vieressä)

Tervetuloa vaihtamaan ja/tai myymään kasveja ja puutarhaan liittyviä tavaroita!
Ei paikkamaksua, mutta jos tarvitset esimerkiksi pöydän se pitää tuoda itse.

Lauantaina 11.6. retkeilemme jälleen Kotkan seudulle

Lähtö klo 9 entisen kaupungintalon edestä (Valtakatu 33, Kuusankoski)
Oppaanamme on puutarhuri Jukka Söderholm tutustuessamme Fuksinpuistoon ja toiseen, Jukan valitsemaan kohteeseen. Valintaan vaikuttaa se, miten kohde on talvesta selvinnyt.
Ruokailu eli brunssi Ravintola Laakonkissa.
Tutustuminen yleisöakvaario Marerariumiin.
Langinkosken keisarillisella kalastusmajalla kahvittelemme ja tutustumme ympäristöön.
Paluu n. klo 17
Ilmoittaudu viimeistään perjantaina 3.6. Jos sinulla on ruokarajoitteita, kerro se ilmoittautumisen yhteydessä.

Hinta jäsenillemme 72 € (ei-jäsenille 82 €) sisältäen matkat, opastuksen, pääsymaksut ja kahvit.
Osallistumismaksun voi maksaa yhdistyksen tilille FI17 1083 3000 2063 02 viimeistään perjantaina 3.6. Laita viestiksi ”Kotkan retki” ja osallistujan / osallistujien nimet.

Matkan voi maksaa myös bussissa käteisellä.

Retki toteutuu, jos lähtijöitä on vähintään 20. Tervetuloa!

Puutarhaliitton Avoimet puutarhat -teemapäivä sunnuntaina 7.8. klo 12-17

Lisätietoja verkkosivuilta www.avoimetpuutarhat.fi

Suunnitteilla on kimppakyytikierros lähialueen avoimiin puutarhoihin. Lisätietoa myöhemmin.

Retki Tampereen suuntaan lauantaina 13.8.

Kohteina mm. Hatanpään arboretum, Tallipiha ja Pinsiön Taimisto. Lisätietoja myöhemmin.

100-vuotisjuhla lauantaina 17.9. Ravintola Koskelassa kutsuvieraille eli mm. yhdistyksemme jäsenille

Syyskokous marraskuussa.

Aina sattuu ja tapahtuu (kuten olemme valitettavasti nähneet), joten muutokset mahdollisia.

VOIT ILMOITTAUTUA TAPAHTUMIIN ALLA OLEVALLA LOMAKKEELLA tai katso yhteystiedot

Mahdolliset TAPAHTUMA-MAKSUT KERÄTÄÄN PAIKAN PÄÄLLÄ (esim. linja-autossa) ellei toisin mainita.

Tapahtumiin ilmoittautuminen:

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.